PERSONAL YOGA

We are all the same, with the same needs

Vergeet jezelf niet, je bent goud waard

Durf de beste versie van jezelf te worden.

Waarom Personal Yoga?

Burn-out, overspannen, slecht slapen, veel hoofdpijn, te moe om op te staan. Moeite met bewegen.

Allemaal zaken die er voor kunnen zorgen dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken.

Hoe kan ik je helpen?

Soms is yoga in een groep doen net even teveel voor je. Emotioneel te zwaar of je lichaam is gewoonweg te moe.

Bij 1 op 1 yoga help ik jou en je lichaam in bepaalde houdingen te brengen waardoor de bloedcirculatie op gang komt en het brein wordt geactiveerd.

Just play

Er is maar 1 versie van jou en die is goud waard.

Samen gaan we op zoek naar jouw authentieke zelf

En de enige manier om dat te gaan doen is nu te beslissen dat je dit wil.

"Ben jezelf, er zijn al genoeg anderen."

YOGA BY CHRIS10

Samen werken we aan herstel

1 op 1 Yoga

In mijn eigen leven heb ik heel wat strubbles gehad wat tot 3x toe heeft geleid tot een burn-out. De één wat zichtbaarder dan de ander, de één wat sneller van hersteld dan de ander maar wat ik iedere keer vergat is om na herstel op eigen koers te blijven varen. Alsof ik mezelf een tijdje aan de oplader had gezet om dit vervolgens weer weg te geven in werk en privéleven. Ik vond het de normaalste zaak van de wereld om zoveel te geven niet wetende dat ik mezelf iedere keer uitputte. Pas nadat ik yin yoga had ontdekt en voelde waar het in mijn lijf allemaal pijn deed kwam daar ook de bijbehorende emoties echt los. Eindelijk voelde ik letterlijk wat er al die tijd zat. Frustratie, verdriet en boosheid. Man oh man, what a hell of ride was dat. Maar 3-dubbel dwars waard. Niet langer meer van mijn eigen pad afwijken maar op koers blijven met heel veel liefde voor mezelf en voor anderen.

En daar komt het punt dat ik met mijn kennis van yin yoga jou op weg kan helpen en soms is yoga in een groep doen dan net ff teveel voor je. Emotioneel te zwaar of je lichaam is gewoonweg te moe. Bij 1 op 1 yoga help ik jou en je lichaam in bepaalde houdingen te brengen waardoor de bloedcirculatie op gang komt en het brein wordt geactiveerd. Het is een proces wat we samen aan gaan en jij bent de leider.

Ik ben er voor je. 

It,s Okay to not be okay all the time

Het is echt okay als jij je even niet okay voelt. Soms zijn er momenten in je leven waarbij het allemaal net even wat minder gaat. Dan kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken.

If cauliflower can become pizza, you can do yoga

Als ze van bloemkool pizza kunnen maken hoezo zou jij dan geen yoga kunnen doen. Ook al heb je het nog nooit gedaan, zolang je het niet een keer probeert weet je ook niet wat het is.

Let's start over

Een leeg blad, geheel in te vullen zoals jij wil. Met Yoga creëren we ruimte in lichaam en geest. Niks zweverigs, heel logisch, want met een druk herriehoofd komen er geen creatieve nieuwe ideeën.

Find your inner compass

Het is makkelijker gezegd dan gedaan hoor ik je denken maar het is er. Verscholen achter de dikke mist van vermoeidheid en slecht zicht brengen we meer duidelijkheid in jouw eigen kompas.

Shine Bright

Het vergt moed en durf om jezelf weer te kunnen en willen zien. Samen gaan we dit proces aan. Ik begeleid je. Ik ben er voor je.

Personal Yoga

Geef je de voorkeur aan een privé les, waarin jij alle aandacht en begeleiding krijgt? Na afloop geef ik je persoonlijke oefeningen mee om thuis verder te kunnen oefenen! Stuur mij een bericht om een afspraak te maken.

Privéles voor 1 persoon: €40 euro/uur
Privéles voor 2-4 personen: €20 euro/p.p/uur
Online privéles voor 1 persoon: €18 euro/uur

When the dawn of simplicity comes in live

COMPLICATIONS LEAVE

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me een bericht

Christine van Spijk – Drunen – Noord-Brabant – info@bychris10.com

Testimonials

"Een rustmomentje tussen alle drukte door... Ik dacht vooraf dat het wellicht wat te zweverig zou zijn, maar het zorgt voor mij juist voor focus op ademhaling, balans en een stukje flexibiliteit. Heerlijk"!
Bianca
"Christine heeft een passie voor yoga maar ook voor mensen. En dat kun je merken tijdens de les. Ze legt alles erg goed uit en heeft oog voor elke deelnemer. Even een kussentje hier, een dekentje erbij... alles om het zo aangenaam mogelijk te maken voor je. Haar stem en de rust die ze uitstraalt maken het af voor mij. Blij dat ik elke dinsdag bij haar dat momentje voor mijzelf kan nemen🙏"
Marieke
"Lieve Christine die rust die jij over je hebt en vervolgens doorgeeft is echt geweldig. Ik kon me helemaal overgeven waardoor ik de volgende dag nog helemaal lekker ontspannen was".
Daisy

Trust your inner compass

YIN YOGA, YOGA NIDRA, HUMAN DESIGN