Boek nu jouw ONLINE yogales

YIN YOGA, YOGA NIDRA, PERSONAL YOGA

Hoe werkt het?
scroll naar beneden voor het rooster.

Strippenkaart

We werken met een 10-strippenkaart (90 euro) die 12 weken geldig is. Tot 12 uur voor aanvang van de yogales kan jij kosteloos afmelden. Je houdt deze yogales tegoed  en boekt op een ander gewenst moment een les  in (binnen de geldigheid van de strippenkaart). Deelname aan een andere yogales is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Momoyoga

Je boekt zelf jouw yogales online via Momoyoga. Dit is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Wanneer de yogales vol zit, kan jij jezelf op de wachtlijst zetten. 

Zodra zich iemand afmeldt, ontvang jij een mail van aanmelding.

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties en feestdagen gaan de vaste lessen niet door. Hiervoor komt een aangepast lesrooster. Deze lessen staan niet voor jou geboekt in Momoyoga en boek je wanneer je wilt deelnemen. Met je strippenkaart wordt rekening gehouden met vakantieweken. bv;  valt je strippenkaart midden in de carnavalsweek dan is je kaart automatisch 13 weken geldig.

In de zomervakantie geldt een aparte (kortere) strippenkaart met een aangepast lesrooster.

Persoonlijke begeleiding

Bij YOGA BY CHRIS10 is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens de yogales. Je wordt regelmatig in de houding begeleid waardoor jij je nog verder verdiept in een houding en ervaart hoeveel ruimte jouw lichaam heeft. Dit is vaak meer dan je denkt.

Na de les is er ruimte voor persoonlijke vragen. En wanneer je ook thuis yoga wilt beoefenen, kan ik jou wat persoonlijke houdingen meegeven waar je thuis mee aan de slag kunt.

Namaste Christine van Spijk