Human Design Reading

inclusief E-Book (PDF)

Vertrouw op je strategie en autoriteit

Jouw persoonlijke Human Design Reading (1,5)

Een Human Design Reading is een 1:1 sessie van 1,5 uur waarin ik jouw hele uitgewerkte human design aan je uitleg.

In deze gepersonaliseerde Human Design Blauwdruk hoor jij alles over hoe je ontworpen bent, hoe jouw energie het beste werkt, hoe je de beste beslissingen maakt, hoe je je valkuilen herkent en krachten activeert, je op jouw levenspad komt en blijft en nog veel meer.

Mijn Human Design Blauwdruk reading is uniek vanwege de simplistische benadering. Geen moeilijke taal maar helder en duidelijk uitgelegd. Je ontvangt tijdens de reading ook jouw e-book wat tussen de 30 en 35 pagina’s is en alles verteld over jouw mooie, unieke ontwerp.

De woorden dragen energie die je direct voelt bij het lezen van jouw Blauwdruk. Hierdoor gaat het vrij wel direct stromen en voel je dat er verandering komt.

Iedere Human Design Reading geef ik met zorg en mijn intuïtief vermogen om op sommige punten dieper in te gaan waarvan ik voel dat het meer aandacht op dit moment in jouw leven behoeft. 

Ben je toe aan de volgende stap in je leven? Voel je dat het anders moet en wil je niet meer terug naar de ‘oude’ ik. Human Design is geen quick fix maar wel een manier om jezelf meer te begrijpen en weer te kunnen houden van je unieke zelf. Weten waar je krachten liggen.

Durf te stralen.

Dit ontvang je in jouw HD report:💫 Informatie over je energietype en hoe je ernaar gaat leven in de praktijk💫 Je strategie💫 Je innerlijke autoriteit💫 Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt💫 Definitie (hoe energie door je chart stroomt)💫 Uitleg over al jouw gedefinieerde channels💫 Al je gedefinieerde centrums en de betekenis💫 Al je ongedefinieerde centrums en de betekenis

* Jouw eigen unieke Human Design op papier

* Praktisch: om direct aan de slag te gaan

* Uitgebreid naslagwerk om levenslang terug te kijken.

€175,-

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me een bericht

Christine van Spijk – Drunen – Noord-Brabant – info@bychris10.com

Testimonials

Een must als je meer wil weten over Human Design.
Na deze reading kon ik verder met het uitdiepen van mijn design.
Praktisch en duidelijk!
Ingeborg
Hoe word ik bewust van mijn denken en handelen?

Lang deed ik alles op de automatische piloot en na deze reading snap ik en ben ik meer bewust van mijn denken en handel ik veel meer op basis van mijn onderbuikgevoel.
José
Dankjewel lieve Christine.Ik kan wel 1000 zinnen schrijven maar laten we het simpel houden zoals jij altijd zelf zegt.

Dankjewel
Angelique

Trust your inner compass

YIN YOGA, YOGA NIDRA, HUMAN DESIGN