HUMAN DESIGN - COMPANY TRAINING

Duurzaamheid vanuit de mens

Gezonde medewerkers zijn goud waard

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf.

Beperk het verzuimrisico

Een goede balans tussen werk en privé is één van de belangrijkste stappen om duurzaamheid te vergroten. Beperk het verzuim door te weten waar je medewerkers behoefte aan hebben. Wat voor type medewerkers heb jij?

wat is Human Design?

Human Design® is een methode om jezelf beter te leren kennen en hoe je je leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit. Het is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. 

Waarom HD op de werkvloer

Een goede werkgever ziet dat niet alleen de inhoud van het werk bijdraagt aan het werkgenot. 

HD geeft jouw als werknemer inzicht in het type ‘mens’ binnen het bedrijf.

Waarom loopt iemand tegen zijn grenzen aan?
Waar krijgt deze persoon stress van?

Wat houdt hem tegen die presentatie te geven?

"You can do anything but not everything."

Steve Jobs

make your work easier and faster!

Human Design op de werkvloer!

Human Design wordt steeds populairder bij bedrijven. De reden hiervoor is dat steeds meer onderzoeken aantonen dat gelukkige werknemers meer waarde hebben voor organisaties. Human Design gaat een stap verder dan de DISC.

De basis van het Human Design systeem is een kaart (chart) die bestaat uit 9 centra, 36 kanalen en 64 poorten. Afhankelijk van je geboortemoment is iets ingekleurd of niet. Uit de kaart kan onder andere worden opgemaakt tot welke van de vijf type energie types jij als mens behoort. Ook is af te lezen met welke eigenschappen en valkuilen jij in je leven te maken krijgt en hoe jij het beste keuzes kunt maken.

Resultaten

De algehele werksfeer binnen teams en organisaties verbeterd. Werknemers en teams worden efficiënter en productiever

Beperkt het verzuimrisico

Er is minder ziekteverzuim. Zowel de medewerker als de werkgever weet waar de grenzen liggen en wat helpt om balans te houden.

Minder stress

Door naar je Human Design Chart te kijken krijg jij een gebruiksaanwijzing van wie je als mens bent, hoe jij de beste beslissingen kan nemen, waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je het beste kan functioneren in je privéleven, relaties en werk. Het is jouw unieke blauwdruk. Jouw formule tot succes.

5 verschillende 'types'

Door je ‘type’ te weten, weet je hoe je in het algemeen bent als mens, vooral energetisch gezien. Hoe je energie van nature uitwisselt met andere mensen, synchroniteiten en kansen. Het is hoe je het beste kunt navigeren en handelen in het leven en business en wat je algemene doel in dit leven is. Als jij niet jezelf bent (en dus niet je ‘type’ leeft) dan kun je dat voelen gezien een bepaald negatief gevoel wat typerend is bij je ‘type’.

Meer energie

Herkenbaar maar waar. Zodra jij gaat voelen en omarmen wie je van nature bent zal er onherroepelijk meer energie naar boven komen. je leeft immers volgens jouw eigen strategie.

Human Design op de werkvloer

Voldoende redenen om vandaag nog te starten met HD op de werkvloer. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

If life is surprising you

THANK LIVE FOR IT BECAUSE IT WILL TELL YOU SOMETHING

Happy Buddha

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me een bericht

Christine van Spijk – Drunen – Noord-Brabant – info@bychris10.com

Company Yoga

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf.

"Ik merk dat bedrijven die investeren in Yoga vaak innoverend zijn. Deze bedrijven realiseren zich dat een bedrijf bestaat uit verschillende mensen met eigen normen, waarden, emoties en verlangens. Hoe goed het bedrijf presteert is voor een groot gedeelte afhankelijk van hoe lekker de mensen in het bedrijf in hun vel zitten. Met Yoga kunnen wij hier een groot verschil in maken. "
Christine van Spijk
YOGA DOCENT

Trust your inner compass

YIN YOGA, YOGA NIDRA, HUMAN DESIGN