ROOSTER EN LES BOEKEN

GEBRUIK VAN AGENDA MOMOYOGA

ROOSTER YIN YOGA & PILATES

Maandag
09.00 uur PILATES
19.00 uur  YIN YOGA

Dinsdag
9.00 uur  WAKE UP WITH YIN
19.00 uur YIN YOGA
20.15 uur YIN YOGA

Donderdag
19.30 uur YIN YOGA
20.45 uur YIN YOGA

Vrijdag 
9.00 uur PILATES

Zondag (1X IN DE 2 WKN)
10.30 uur RELAX JE ZONDAG IN MET YIN

Ben je nieuwsgierig of yoga/pilates iets voor jou is dan kun je ook een proefles boeken. Ook hier klik je in het rooster op de knop ‘BOEK NU‘ Een proefles kost 5 euro en na aankoop sta je ingeschreven.

Voor alle boekingen geldt:
Tot 12 uur voor aanvang van de les kan jij kosteloos afmelden. Je houdt deze les tegoed  en boekt op een ander gewenst moment een les  in (binnen de geldigheid van de strippenkaart). Deelname aan een andere les is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

HOE BOEK IK EEN LES?

MOMOYOGA
Je boekt zelf jouw YOGA, PILATES, REIKI & COACHING online via  Momoyoga. Als je naar beneden scrollt zie je het rooster.

Klik op de knop BOEK NU (rechts van het lesrooster)

Yoga & Pilates
Inschrijven op basis van beschikbaarheid. Wanneer de les vol zit, kan jij jezelf op de wachtlijst zetten. Zodra iemand zich afmeldt, ontvang jij een mail van aanmelding.

Reiki & Massage
Iedere maandag, donderdag en vrijdag.

Coaching by Design
Reiki op afstand
Neem even persoonlijk contact op en dan kijken we samen naar een geschikt moment. 

WORKSHOPS
EN SCHOOLVAKANTIES

1x in de 2 maanden geef ik op zondagochtend een Yoga XL les. Een verdieping van jouw yogapractise. Extra uitleg en meer ruimte voor Your Inner Nature.

Workshops met thema,s zoals;
– DE MAAN
– YIN 3.3.
– SEIZOENEN

Tijdens schoolvakanties en feestdagen gaan de vaste lessen niet door. Hiervoor komt een aangepast lesrooster. Deze lessen staan niet voor jou geboekt in Momoyoga en boek je wanneer je wilt deelnemen. in JOUW ABONNEMENT wordt rekening gehouden met vakantieweken. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Bij YOGA BY CHRIS10 is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens de les. Je wordt regelmatig in de houding begeleid waardoor jij je nog verder verdiept in een houding en ervaart hoeveel ruimte jouw lichaam heeft. Dit is vaak meer dan je denkt.

Na de les is er ruimte voor persoonlijke vragen. En wanneer je ook thuis yoga wilt beoefenen, kan ik jou wat persoonlijke houdingen meegeven waar je thuis mee aan de slag kunt.

Namaste Christine van Spijk