Human Design E-Book

JOUW PERSOONLIJKE HUMAN DESIGN BLAUWDRUK E-BOOK (PDF)

Vertrouw op je strategie en autoriteit

Jouw persoonlijke Human Design Blauwdruk E-book (PDF)

In mijn eigen leven heb ik heel wat strubbles gehad wat tot 3x toe heeft geleid tot een burn-out. De één wat zichtbaarder dan de ander, de één wat sneller van hersteld dan de ander maar wat ik iedere keer vergat is om na herstel op eigen koers te blijven varen. Alsof ik mezelf een tijdje aan de oplader had gezet om dit vervolgens weer weg te geven in werk en privéleven. Ik vond het de normaalste zaak van de wereld om zoveel te geven niet wetende dat ik mezelf iedere keer uitputte. Pas nadat ik yin yoga en Human Design had ontdekt en voelde waar het in mijn lijf allemaal pijn deed kwam daar ook de bijbehorende emoties echt los. Eindelijk voelde ik letterlijk wat er al die tijd zat. Frustratie, verdriet en boosheid. Man oh man, what a hell of ride was dat. Maar 3-dubbel dwars waard. Niet langer meer van mijn eigen pad afwijken maar op koers blijven met heel veel liefde voor mezelf en voor anderen.

En daar komt het punt dat ik met mijn kennis van yin yoga en Human Design jou op weg kan helpen 

In dit gepersonaliseerde Human Design Blauwdruk e-book(PDF) lees jij alles over hoe je ontworpen bent, hoe jouw energie het beste werkt, hoe je de beste beslissingen maakt, hoe je je valkuilen herkent en krachten activeert, je op jouw levenspad komt en blijft en nog veel meer.

Mijn Human Design Blauwdruk boek is uniek vanwege de simplistische benadering. Geen moeilijke taal maar helder en duidelijk uitgelegd. Je ontvangt tussen de 50 en 55 pagina’s over jouw mooie, unieke ontwerp.

De woorden dragen energie die je direct voelt bij het lezen van jouw Blauwdruk. Hierdoor gaat het vrij wel direct stromen en voel je dat er verandering komt.

Ieder Human Design Blauwdruk maak ik met zorg en mijn intuïtief vermogen om op sommige punten dieper in te gaan waarvan ik voel dat het meer aandacht op dit moment in jouw leven behoeft. 

Ben je toe aan de volgende stap in je leven? Voel je dat het anders moet en wil je niet meer terug naar de ‘oude’ ik. Human Design is geen quick fix maar wel een manier om jezelf eer te begrijpen en weer te kunnen houden van je unieke zelf. Weten waar je krachten liggen.

Durf te stralen.

Dit ontvang je in jouw HD report:💫 Informatie over je energietype en hoe je ernaar gaat leven in de praktijk💫 Je strategie💫 Je innerlijke autoriteit💫 Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt💫 Definitie (hoe energie door je chart stroomt)💫 Uitleg over al jouw gedefinieerde channels💫 Al je gedefinieerde centrums en de betekenis💫 Al je ongedefinieerde centrums en de betekenis

Levertijd: Maximaal 7 dagen

* Jouw eigen unieke Human Design op papier

* Praktisch: om direct aan de slag te gaan

* Uitgebreid naslagwerk om levenslang terug te kijken.

€ 129,-

Wil je na ontvangst van je e-book toch met mij erover sparren en je vragen stellen, boek dan de tijden waar Reiki & Massage staat. De kosten zijn hetzelfde en geef in de mail of app aan dat je deze tijd hebt geblokt voor meer uitleg. Dan zorg ik dat ik alles bij de hand heb zodra je komt.

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me een bericht

Christine van Spijk – Drunen – Noord-Brabant – christine_spijk@hotmail.com

Testimonials

"Wauw, wat een herkenning"!
Tranen van eindelijk thuis kunnen komen bij mezelf. Een 'hell yes' gevoel. "Nu snap ik waarom ik het altijd zo heb gedaan "
Jacqueline
"Christine heeft een passie voor yoga maar ook voor mensen. En dat kun je merken tijdens de uitleg die ik na het E-book heb gevraagd. Ze legt alles erg goed uit en heeft oog voor elk detail.

Haar stem en de rust die ze uitstraalt maken het af voor mij. Blij dat ik dit voor mezelf kado heb gegeven.🙏"
Janine
"Lieve Christine die informatie die jij hebt doorgegeven is echt geweldig. Ik kon me helemaal vinden in de uitleg waardoor ik nu eindelijk stappen aan het zetten ben".
Miranda

Trust your inner compass

YIN YOGA, YOGA NIDRA, HUMAN DESIGN