Coaching by Chris10

HUMAN DESIGN, YOGA INSTRUCTEUR, REIKI MASTER, LEVENSCOACH

Je bent perfect

Er is maar één versie van jou op deze wereld

Hoe werkt Coaching by Chris10

Om een stap verder te gaan dan alleen yin yoga heb ik gemerkt dat ik je ook graag verder wil helpen.

Door met de juiste tools te gaan werken die gericht zijn op het herinneren van jouw unieke zelf.

 

Welke tools gebruik ik

Ik help je als Human Design Coach, Reiki Master en Yoga Instructeur om jouw oplossing te vinden door combinatie van Human Design, coaching gesprekken, reiki en yoga.

Wanneer zet je Coaching by Chris10 in?

Als je vastloopt en je niet zo goed weet waarom? Of je weet nog niet hoe je de volgende stap moet zetten? Wat wil je? en waarom? en hoe dan eigenliijk. 

"Ik wil je helpen positiever en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan en om die eerste stap te zetten om meer plezier, rust en geluk te ervaren."

Coaching by chris10

Coaching by Chris10

Hoe nu verder?

Heb je altijd al voor jezelf willen beginnen?
Wil je meer zelfvertrouwen krijgen?
Ben je toe aan iets nieuws in je leven?
Voel je je niet fijn in de situatie waar je nu in zit?

En wil je dit veranderen!

Ik kan je helpen.
Een herinnering naar jezelf. Wat is jouw passie?

Ik ga je zelfvertrouwen wakker maken!
Ik wil dat jij je gaat herinneren waarom je hier bent. Wat is jouw doel?

Ik miste zelf jarenlang de tools hoe.
Hoe kom ik daar achter?
Ik zei altijd; “ik heb geen hobby’s”. Dacht dat mijn werk de hobby was.
Maar als ik al 3x een burn-out had zegt dat genoeg.

Ik was alleen maar dingen aan het doen die me energie kosten en niet energie geven.

Dus hoe ga je vinden wat jou energie geeft?
Waardoor de hoofdpijn weg gaat
De pijn in je rug minder wordt
Je beter slaapt.
En nog mooier, je erachter komt wat jouw doel hier is.
Jouw purpose.

Ik help je als Human Design coach en door gebruik van Reiki om jouw oplossing te vinden.

Ik ga je zelfvertrouwen wakker maken
Ik wil dat jij je gaat herinneren

Find your inner compass

€175

Human Design Reading

€375

Coaching by Design

€129

Jouw persoonlijke Human Design Blauwdruk E-book (PDF)

Meest gestelde vragen

HUMAN DESIGN is een methode om jezelf te herinneren wie jij werkelijk bent en hoe je je leven en business kunt leiden op een manier die daarbij aansluit. Het helpt om jezelf te accepteren wie je bent en hoe je het beste kan handelen. Jouw unieke formule tot succes.

Jouw gebruiksaanwijzing.

Het is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kbballah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica.

Een Human Design Reading is €175 ncl. btw. Ik werk voor jou jouw profiel uit, jouw unieke blauwdruk. In circa 20 pagina’s noteer ik alles wat te maken heeft met jouw blauwdruk en te kijken waar je blokkades liggen en wat je nu tegen houdt echt te gaan doen wat je wil.

De reading is gevuld met heel veel persoonlijke info en business tips, waardoor je stap voor stap tijdens en na de sessie een transformatie ervaart.

Ik adviseer om de reading aan te vullen met een reiki sessie. De hoeveelheid informatie moet namelijk ook even zijn weg zien te vinden op energetisch vlak en dat kan het beste met Reiki. Met Reiki werk ik op jouw chakra’s. Deze staan in verbinding met de vlakken van jouw Human Design. Nu we weten waar de blokkades zitten kan ik met Reiki gerichter werken om deze blokkades op te heffen.
Kosten Reiki behandeling: € 65,-

Wil je een verdieping op jouw Human Design reading? Een verdieping vanuit GeneKeys of Schaduwwerk om jou met je business of privé te kunnen helpen. Of welke shift er nodig is, zodat je jouw blauwdruk kunt gaan embodyen?

Of wil je delen wat er speelt in je leven? Waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Wat zou je graag anders willen zien? Ik luister, vraag en confronteer. Dit kan in de studio, online of we gaan de natuur in. Een boswandeling geeft de ruimte aan al je ideeën en worstelingen.

Ik heb de opleiding tot stress & Burn-out coach gevolgd en met succes afgerond. In deze opleiding heb ik tools geleerd om jou te helpen bij stress & Burn-out gerelateerde klachten. Ik ben geen psycholoog dus zal in het eerste gesprek altijd goed informeren naar de klachten. Als ik denk dat er meer onder zit zoals angsten of depressies dan verwijs ik je door naar een gediplomeerd psycholoog. 

Niet omdat ik je niet wil helpen maar omdat ik geloof in de kracht van je kennis en kunde en je persoonlijke expertise en levenservaring. Ik heb zelf 3x een burn-out gehad dus ik weet als geen ander wat de symptonen zijn, de valkuilen en waarom het echt tijd kost en heel veel liefdevolle aandacht.

In mijn coaching maak ik gebruik van uiteraard mijn Coaching tools, Human Design, Reiki, Yoga en een flinke dosis levenservaring.

COACHING BY CHRIS10 is een lage stap naar een eerste stap tot weer terug bij jezelf komen. Ja, ik gebruik astrologie, maanstanden, reiki en yoga maar wel zo dat het voor jou niet zweverig is maar nu juist een ‘back to basic’ gevoel. Met beide voeten op de grond weer terug naar de basis. Naar jouw innerlijke kompas die precies de juiste weg weet.

Ongeveer 1,5 jaar geleden las ik voor het eerst iets over Human design.
Dit is jou blauwdruk (hoe de kosmische sterren staan) tijdens je geboorte en 3 maanden daarvoor, bepalen simpel gezegd wat je sterke punten en leerpunten zijn.✨☀️🌜
Jezelf nog beter begrijpen dan dat je nu al doet.😇
Voor het bepalen van mijn blauwdruk had ik enige gegevens nodig, zoals mijn geboortetijd. Helaas kon ik mijn exacte geboortetijd zelf niet meer achterhalen. Gelukkig kon ik bij mijn gemeente een geboorte uittreksel opvragen.😅
Nieuwsgierig vulde ik mijn gegevens in voor het opvragen van mijn chart, dit is een kaart waaruit kan worden opgemaakt welk type je bent en ook is af te lezen met welke eigenschappen en valkuilen jij in je leven te maken krijgt en hoe jij het beste keuzes kunt maken.
Voor mij was deze chart abracadabra😳
Ik ontving een mooi plaatje, alleen geen idee wat al die tekens, cijfers en vakjes betekenden.♌️☦️🛐☯️🔯🕎
Wel kwam ik er achter dat ik een Generator ben. Wat dit nou precies in hield, geen idee. Ik legde het allemaal maar weer aan de kant, alleen bleef de nieuwsgierigheid. 🧐
Totdat ik de mogelijkheid kreeg om van diverse human design deskundigen delen van mijn human design verder te ontdekken.
Van Sjoukje ontving ik een fijne en duidelijke human design reading en coaching voor in het dagelijks leven, mijn werk en de toekomst.👩‍🏫
Wat een herkenning en een bevestiging!
Hoe mijn energie werkt. ⚡️⚡️Altijd in de doen modus. Als generator ben ik een motor van de samenleving, ik heb veel energie en neem anderen mee in mijn energie, om anderen aan te zetten. Obstakels overwin ik in mijn leven💪.
Ben een storyteller en dans met het leven💃 . Mijn zielsmissie is om anderen aan te zetten, te helpen, te motiveren en ideeën mee te geven.
Belangrijk is om mijn gevoel te volgen en 100% vertrouwen op mijn gevoel.💯
Dat laatste was ik de afgelopen jaren wat kwijt geraakt, nu weet ik dat ik toch wel op mijn gevoel kan vertrouwen, dat mijn gevoel het toch vaak bij het juiste eind heeft. Gewoon JA of NEE of DIT of DAT.
Ik ga het beste op ja en nee of op Dit of Dat vragen, dus dat ik een keuze heb! Heb je een gesloten vraag voor mij? Dan kan ik vast een beetje oefenen.🤓
Ik heb praktische tips en handvaten gekregen, waar ik zeker mee aan de slag kan gaan en bevestiging van mijn talenten en rolmodel zijn! Hoe mijn energie werkt en hoe ik deze kan inzetten in mijn werk/bedrijf.⚡️
Bepaalde kwaliteiten/talenten die ik heb, die zie ik zelf niet.🙈
 
 
Het is zo fijn om bevestiging te krijgen, dat ik verder op de juiste weg en pad ben! Dat het allemaal klopt en stroomt! 🙏
Flow, focus en inspiratie!
Niet alleen voor mij zelf, ook voor een ander!🥰

Find your inner compass

YIN YOGA, YOGA NIDRA, HUMAN DESIGN

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me een bericht

Christine van Spijk – Drunen – Noord-Brabant – info@bychris10.com

Ervaringen

Wauw. Nu snap ik eindelijk waarom ik zo vaak moe ben. Wat had ik dit graag eerder willen weten.
Dankjewel lieve Christine, Door de Human Design reading ben ik zoveel meer te weten gekomen over mezelf. Ik voel me zoveel rustiger nu ik weet wat mijn unieke route is. Ontzettend dankbaar voor deze reading.
Ik dacht eerst dat het allemaal wat zweverig zou zijn maar de reading heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven. En herkenning. Ik wist het ergens van binnen wel maar nu weet ik dat ik er ook op mag vertrouwen.

Hear the beat en follow your instinct

YIN YOGA, YOGA NIDRA, HUMAN DESIGN